Plan1 er et tverrfaglig planleggings-, rådgivnings- og prosjekteringsfirma innenfor fagfeltene arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon.

Sentrum Park

Sentrum Park består av 89 leiligheter på to blokker med seks etasjer over en felles parkeringsetasje. Bruksareal samlet for leiligheter; ca. 6.000 m2. PLAN bistår i utviklingen av prosjektet med følgende kompetanse: ARK, LARK og SØK Arkitektonisk utførelse med et moderne og gjennomført uttrykk. Fin beliggenhet midt i sentrum av Elverum med nærhet til Glomma. Svært arealeffektive leilgheter, med store vindusflater og solrike uteplasser.

 

A01

 

 

OSL Ny terminal

Plan1 AS er engasjert i T2-prosjektet med utvidelse av kapasiteten ved Oslo Lufthavn Gardermoen gjennom ÅF Advansia AS. Vårt engasjement med en medarbeider, John Wilberg, ivaretar oppgaven som områdeleder for alle prosjekteringsaktiviteter – flyside, landside og terminal. Han er samtidig prosjektets myndighetskontakt og oppdragsansvarlig for prosjekteringskontrakten.

20161222_105910

20161201_171957

Trehørningen Hamar

På Trehørningen utenfor Hamar står et av Europas mest moderne avfallsforbrenningsanlegg for produksjon av fjernvarme, prosessdamp og elektrisk energi. Anlegget sto ferdig i 2011, og tar årlig imot ca. 70 000 tonn restavfall til forbrenning. Plan1 AS var under byggeperioden engasjert som byggeledere.

 

Eidsiva Bioenergi

Tesla Brumunddal

I oktober 2015 åpnet Tesla dørene til sin over 2.000 kvadratmeter store butikk og servicesenter i Brumunddal. Bygget er energieffektivt og moderne, og et av de første i Europa som har fullimplementert Teslas visuelle identitet.  Plan1 AS var engasjert som arkitekt og RIB i prosjektet.

 

Tesla Brumunddal

 

 

Mørkved skole i Brumunddal

Detaljprosjektering av ombygging og ny skole i Brumunddal. Nybygg i to etasjer med et moderne uttrykk, som kobler seg på to eldre skolebygg.

Nybygget er primært klasserom, grupperom, SFO og personalets spise- og pauserom. Spesialrom som tekstil, musikk, kjøkken er plassert i de eldre byggene, samt lærer arbeidsplasser og kontorer.

Interiørmessig fokus på å visualisere positiv læring og vekst, samt gi skoleanlegget en helt egen identitet. Gjennomført prosjektering av integrerte løsninger for universell utformin

 

 

Mørkved Skole

Mørkved Skole

Mørkved Skole

morkved4

morkved1